Keystone logo

Ferrières

A logo

Úvod

Ferrières škola francouzské excelence

Volba studia na Ferrières School zahajuje kariéru v sektoru, který se neustále rozrůstá a který nabízí nesčetné profesní příležitosti po celém světě. Ferrières nachází pouhých 25,5 mil od srdce města světel Paříže, stejně blízko obou hlavních pařížských mezinárodních letišť (Orly a Roissy Charles de Gaulle), a je snadno dostupný z centra Paříže veřejnou dopravou. Ve Ferrières věříme, že úspěch pochází ze solidní teoretické a praktické přípravy v kombinaci s osobním rozvojem.

Cílem Ferrières je vyvinout špičkové lídry, kteří jsou kompetentní, všestranní a schopní zastávat vyšší manažerské pozice a definovat budoucí potřeby průmyslu.

Abychom zajistili, že vyučované dovednosti a odborné znalosti splňují současné i budoucí potřeby odvětví pohostinství, gastronomie a luxusního průmyslu, vyvinuli jsme program v úzké spolupráci s našimi prestižními partnerskými společnostmi a také s poradci z nejlepších obchodních škol.

VÍCEODVĚTVOVÝ PŘÍSTUP:

Poháněna základními hodnotami tradice a inovace, pokora, práce a otevřená vize, poslání Ferrières je trojí:

  • Vzdělávejte budoucí profesionály z celého světa prostřednictvím řady programů, které vyhovují průmyslovým požadavkům v oblasti gastronomie, pohostinství a luxusu: bakalářské, magisterské a kulinářské kvalifikační programy
  • Přispějte k prohlubování znalostí a postupů ve třech dimenzích: kultura jídla, management pohostinství, luxus a plánování akcí.
  • Posílit vliv a přitažlivost Francie v těchto oblastech excelence.

ŠPIČKOVÝ EKOSYSTÉM FERRIERES:

Ferrières poskytuje studentům výjimečnou profesionální zkušenost a okamžitě je konfrontuje s „dokonalostí“ díky řadě několika restaurací, cateringu a 4* hotelu. Tyto instituce, které nejsou aplikačními, ale profesionálními jednotkami, jsou řízeny týmem zkušených profesionálů v pohostinství a obchodníků, z nichž někteří jsou laureáti ceny « Meilleur Ouvrier de France ». Nabízejí špičkovou kuchyni a prvotřídní služby náročné klientele.

S narůstajícími kapacitami jsou studenti postupně zařazováni na různé pozice v kuchyních, stolování, nákupu, sommelierském oddělení, baru, front office, guest relations, housekeepingu, prodeji, rezervacích, údržbě, marketingu, financích, e-marketingu a plánování akcí. Tato praktická zkušenost se setkává s akademickým učením.

Místa

  • Rue du Château - BP49 Ferrières-en-Brie, 77164, Ferrières-en-Brie

  • Paris

Otázky