Stupeň jakosti potravin a výživy

Všeobecné informace

Popis programu

Cíle a kompetence

  • Vědět, jídlo od výroby, přes jeho průmyslové zpracování, posuzování kvalitativní a nutričně pod hlediska kvality, bezpečnosti potravin a výživové hodnotě ve srovnání s různými požadavky uživatelů;
  • Navázat obousměrný vztah mezi produkcí a spotřebou potravin z hlediska zlepšení / diverzifikace výroby potravin a nutričních podmínky obyvatelstva.

Kariéra

  • Jídlo a vzdělávání v oblasti výživy;
  • Superior Kontrola kvality technik;
  • Správa potravin (Mateřské školy, jídelny, 3. věku domy, restaurace, atd);
  • Vzdělávání pro spotřeba potravin;
  • Zemědělsko-průmyslová odvětví zpracovatelský průmysl;
  • Industries Food biotechnologie;
  • Analýza Laboratorní;
  • Firmy / provozovny potravin High-kvality;
  • Školící společnosti (Agro-Hospodářská zvířata, Výrobní, Analýza Laboratories, poradenství);
  • Výzkumné a vývojové činnosti;
  • Vzdělávání;
  • Consulting.
Poslední aktualizace Bře 2020

Informace o škole

A Escola Superior Agrária de Viseu (ESAV), criada oficialmente em 19 de Dezembro de 1994 (DL n.º 304/94), é uma das unidades orgânicas do Instituto Politécnico de Viseu, integrando-se na rede de ensin ... Čtěte více

A Escola Superior Agrária de Viseu (ESAV), criada oficialmente em 19 de Dezembro de 1994 (DL n.º 304/94), é uma das unidades orgânicas do Instituto Politécnico de Viseu, integrando-se na rede de ensino superior público português, ao nível do ensino politécnico. Assim deu-se continuidade à tradição, pois a Cidade de Viseu teve o privilégio de ser pioneira no Ensino Agrícola em Portugal através da criação da Escola Prática de Agricultura de Viseu, por Decreto de 16 de Dezembro de 1852. Méně