Cíle a kompetence

  • Vědět, jídlo od výroby, přes jeho průmyslové zpracování, posuzování kvalitativní a nutričně pod hlediska kvality, bezpečnosti potravin a výživové hodnotě ve srovnání s různými požadavky uživatelů;
  • Navázat obousměrný vztah mezi produkcí a spotřebou potravin z hlediska zlepšení / diverzifikace výroby potravin a nutričních podmínky obyvatelstva.

Kariéra

  • Jídlo a vzdělávání v oblasti výživy;
  • Superior Kontrola kvality technik;
  • Správa potravin (Mateřské školy, jídelny, 3. věku domy, restaurace, atd);
  • Vzdělávání pro spotřeba potravin;
  • Zemědělsko-průmyslová odvětví zpracovatelský průmysl;
  • Industries Food biotechnologie;
  • Analýza Laboratorní;
  • Firmy / provozovny potravin High-kvality;
  • Školící společnosti (Agro-Hospodářská zvířata, Výrobní, Analýza Laboratories, poradenství);
  • Výzkumné a vývojové činnosti;
  • Vzdělávání;
  • Consulting.
Program se vyučuje na:
Portuguese (Portugal)

Zobraz 1 více kurzů z Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV) »

Tento kurz je Studium v kampusu
Start Date
Říj 2019
Duration
3 let
Denní studium
Price
1,500 EUR
Deadline
Podle místa
Podle data
Start Date
Říj 2019
End Date
Termín odevzdání přihlášek

Říj 2019

Location
Termín odevzdání přihlášek
End Date