280 Magistr Programy v Spojené státy americké for 2024

Magistr Programy v Spojené státy americké for 2024Filter
    • Boston, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    24 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Inovativní online program MSN společnosti Simmons akreditovaný CCNE je určen pro pracovní RN – s předvídatelnými možnostmi plánování, které vám pomohou začlenit kurzy do vašeho rušného života, podporou akademických trenérů a specializovaným týmem pro klinické stáže, který vám pomůže dosáhnout vašich cílů FNP. Naši studenti mají 90% sazbu vstupného. Požádejte nyní.

    • Fairfax, Spojené státy americké

    Poloviční úvazek

    32 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Online Master of Health Administration ve zdravotnických systémech Management, který nabízí Univerzita Georgea Masona, připravuje budoucí vedoucí zdravotní péče, veřejného zdraví a sociální služby na získání potřebných dovedností k řešení problémů v rychle se měnícím a kulturně rozmanitém zdravotním prostředí.

    • Online USA

    Plný úvazek

    1 rok

    Dálkové studium

    Angličtina

    Posuňte svou kariéru ve zdravotnictví na další úroveň tím, že získáte magisterský titul v oboru Správa zdravotnictví na King University. Online program vás naučí základní kompetence potřebné k tomu, abyste byli lídrem v oboru. S vedením zkušených instruktorů se jako člen vyššího managementu naučíte orientovat ve složitém a neustále se měnícím odvětví zdravotnictví. Přihlaste se ještě dnes.

    • Scranton, Spojené státy americké

    Poloviční úvazek

    30 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Univerzita Scranton's CAHME akreditovaná magistrem zdravotnické správy (MHA) v programu Zdravotnická informatika dává sílu dat do vašich rukou.

    • Lisle, Spojené státy americké

    Poloviční úvazek

    42 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Online Dual Master of Public Health / Master of Science v managementu a organizační chování (MSMOB) stupeň vás dovede s vědomostmi a dovednostmi nezbytnými k motivaci změny organizačního chování, k identifikaci oblastí pro zlepšení zdravotního stavu komunity a formulování strategických plánů.

    • Online USA

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    6 semestry

    Smíšené

    Angličtina

    Rozvíjet znalosti a dovednosti pro poskytování pokročilé ošetřovatelské praxe pacientům a rodinám s potřebami duševního zdraví. Zdokonalte své dovednosti, abyste pokročili ve své ošetřovatelské kariéře s online tituly a certifikáty z Ohio University. Programové formáty vám umožňují pokročit ve studiu, kde a kdy chcete, a zahrnují kurzy, které se zaměřují na rozvoj analytických, koncepčních a praktických schopností nezbytných ke zlepšení zdravotních výsledků komunit v řadě profesí.

    • Madison, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    2 let

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Humanizace medicíny a péče podporou morálních praktik a institucí je posláním nízkorezidentního programu Medical & Health Humanities na Drew University . Náš certifikát, magisterský a odborný doktorát, vytvořený před téměř třemi desetiletími, byly první svého druhu a nadále inovují a slouží místním, národním a mezinárodně založeným pečovatelským kontextům. Tyto tituly splňují rostoucí potřebu pokročilého školení v humanitních oborech zdraví, etice péče, zdravotní politice, kontemplativní péči a narativní medicíně.

    • Hoboken, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Posouvejte možnosti biomedicínských řešení se stupněm navrženým tak, aby poháněl vaši kariéru.

    • West Lafayette, Spojené státy americké

    Poloviční úvazek

    24 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Purdue University, CEPH akreditovaný online MPH, čerpá z výzkumných odborných znalostí univerzity, aby představil přísné osnovy, které připraví studenty na navrhování a implementaci účinných programů veřejného zdraví v měnícím se světě.

    • Tampa, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Náš program je akreditován prostřednictvím Komise pro akreditaci spojeneckých programů výchovy ke zdraví a Národní komise pro ortotickou a protetickou výchovu. Naším cílem je pomoci studentům dosáhnout akademického a reálného úspěchu prostřednictvím postojů, dovedností a znalostí, které se učí prostřednictvím našeho programu. Naším konečným cílem je poskytnout našim studentům nástroje, které potřebují, aby byli etickými a kompetentními praktiky spojeneckého zdraví.

    • Wichita, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    1 rok

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Program MHCL připraví studenty na zodpovědné pozice odborného vedení v prostředí zdravotnictví. Kurz byl vyvinut lídry ve zdravotnickém průmyslu a byl speciálně navržen tak, aby zahrnoval všechny fáze vedení zdravotní péče, včetně akutní a dlouhodobé péče, managementu klinik a nemocnic, domácích zdravotních a hospicových agentur. Můžete dokončit svůj titul za pouhých jeden rok prostřednictvím online a osobně.

    • Los Angeles, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    2 let

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Program STEM pro řízení vývoje léčiv je určen pro studenty s předklinickými biologickými a farmaceutickými vědami. Zaměřuje se na přípravu vědců na vstupní a střední úrovni se znalostmi a dovednostmi vhodnými pro odbornou praxi v translačním výzkumu, se zvláštním důrazem na oblast přechodu mezi předklinickým objevem léčiv v raném stadiu a vývojem klinických léčiv.

    • San Diego, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Účelem titulu Master of Public Health (se zaměřením na epidemiologii, mezinárodní veřejné zdraví, zdraví životního prostředí nebo systémy veřejného zdraví) je poskytnout vzdělávací zkušenost, kterou mohou globální studenti snadno přenést do každodenní praxe veřejného zdraví ve svých domovských zemích. Učební aktivity kombinují akademické, odborné vzdělávání a aplikace v reálném světě, které vyzývají dospělého studenta k rozvoji profesionální slovní zásoby a kompetencí v každém kurzu na úrovni absolventa.

    • New York, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Department of Health Policy and Management (HPM) nabízí specializované Master of Health Administration. Tyto studijní cesty MHA integrují organizační vedení a řízení, zdravotní politiku a veřejné zdraví a zdravotní systémy. Poskytuje studentům manažerské dovednosti vzdělání obchodní školy, ale činí tak v kontextu, který zdůrazňuje jedinečnou povahu systému zdravotní péče. Studenti mohou dokončit ročníkovou práci prostřednictvím programu na plný úvazek nebo programu na částečný úvazek. Kurikulum ve všech našich programech nabízí nepřetržité aktivity v oblasti profesního rozvoje. Studenti také absolvují praxi v terénu, která nabízí cenné odborné zkušenosti. Základní kurzy poskytují studentům solidní pochopení statistických nástrojů a klíčových pojmů používaných mnoha odborníky v oblasti veřejného zdraví. Kurzy managementu a politiky zdůrazňují dovednosti potřebné pro kariéru v poskytování zdravotních služeb.

    • South Orange, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina