73 Magistr Programy v Biomedicína 2024

Magistr Programy v Biomedicína 2024Filter
    • Lisbon, Portugalsko

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    NOVA Biomedical Research je magisterský program NMS - Nova Medical School který vám vybaví základní dovednosti potřebné pro vynikající kariéru v biomedicínském výzkumu. Nabízíme jedinečný vzdělávací program, který vás připraví na plánování, vedení, publikování a získání finančních prostředků na podporu úspěšné výzkumné kariéry. Učební plán NBR je založen na pokročilých vzdělávacích kurzech, seminářích a tutoriálech, které poskytují základní dovednosti, které jsou vyžadovány každému, kdo chce vykonávat kariéru ve vědě. Kromě toho budete mít také možnost specializovat se na jednu ze čtyř oborů kurzu: Stárnutí a chronická onemocnění, Neurovědy, Onkologie a Regenerativní medicína.

    • Malmö, Švédsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Program vytváří platformu pro porozumění zapojení povrchové vědy do biomedicíny a biotechnologie. Získáte teoretické znalosti a praktické dovednosti v oblastech biomedicínských činností, které vyžadují odborné znalosti nad rámec tradičních oborů biomedicíny, chemie nebo biologie.

    • Singapore, Singapur

    Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Tento základní modul zkoumá výzvy, kterým čelí klíčové zainteresované strany v rámci kontinua translační medicíny (včetně pacientů, epidemiologů/databázových vědců, základních vědců, klinických vědců, podnikatelů, investorů a regulačních orgánů atd.), a to zkoumáním případových studií z reálného života představujících překážky, kterým každý čelí ve své snaze vyvinout řešení pro nenaplněnou potřebu zdravotní péče.

    • Belfast, Spojené království

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Queen's University Belfast vyvinula dynamický nový program MSc pro studenty, kteří hledají kariéru v globálním farmaceutickém průmyslu. Nový MSc v průmyslové farmacii připraví absolventy s odbornými znalostmi a dovednostmi potřebnými pro zaměstnání v odvětví, které se odhaduje na 1,2 bilionu dolarů. Průmyslová farmaceutika hraje zásadní roli ve vývoji, validaci a výrobě nových léků, zajištění jejich bezpečnosti a kvality, a absolventi MSc budou moci využít pracovních příležitostí ve všech fázích vývoje medicíny.

    • Helsinki, Finsko

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    • Madrid, Španělsko

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina, Španělština

    Online magisterský titul v oboru molekulární onkologie je soukromý program udělovaný Centro de Estudios Biosanitarios (CEB) a prováděný s doporučením Evropské školy onkologie (ESO). Je zaměřen na klinické onkology, patology, hematology a další specialisty v medicíně nebo biovědách spojených s nádorovým onemocněním.

    • Tübingen, Německo

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Magisterský program v Tübingenu je vynikající volbou pro studenty, kteří hledají pokročilý akademický a laboratorní výzkumný vzdělávací program v moderní buněčné a molekulární medicíně s přímou aplikací na studium lidských nemocí.

    • Leiden, Nizozemsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento program vám umožní důkladné pochopení lidského zdraví a nemoci. Prostřednictvím povinných a volitelných kurzů a stáží vyvinete silný základ pro kariéru v oblasti biomedicínských věd.

    • Milan, Itálie

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    • Kuopio, Finsko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento magisterský studijní program v lékařské fyzice je multidisciplinární dvouletý magisterský studijní program, který kombinuje výzkum a výuku na vysoké úrovni. Program je určen pro všechny národnosti a bude do něj přijat maximálně 15 studentů.

    • Dundee, Spojené království

    Plný úvazek

    12 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    • León, Španělsko

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Španělština

    Nabízíme specializované a praktické školení pro pochopení a využití současných a multidisciplinárních experimentálních metod a technik ve výzkumu biologie, biomedicíny a biotechnologie.

    • Geneva, Švýcarsko

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    18 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Epidemiologie je velmi důležitá vědecká disciplína. Páteří této jedinečné vědy je nalezení rozložení nemocí, posouzení nehod, identifikace zdrojů, kontrolní opatření a souhra preventivních zdravotních opatření se sociálně-politickými, etickými a vědeckými faktory.

    • Baltimore, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Program ScM programu Johns Hopkins Department of Biostatistics je určen pro jednotlivce, kteří prokázali vynikající výsledky na vysokoškolské úrovni v kvantitativních nebo biologických vědách a připravují je na kariéru profesionálního statistika. Program ScM obvykle trvá dva roky, přičemž prvních osmnáct měsíců strávených v didaktických kurzech a posledních šest měsíců strávených úzkou spoluprací s členem katedrové fakulty v projektu diplomové práce.

    • Ghent, Belgie

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Hledáte špičkového mezinárodního mistra v inovativní farma-biotechnologické oblasti? Pak je pro vás něco nového International Master in Sustainable Drug Discovery (S-DISCO), nedávno vybrané Evropskou komisí.