Magisterský titul v oboru inovace v oblasti výživy, bezpečnosti potravin a technologie
Universidade Santiago de Compostela
Klíčová informace
Umístění kampusu
Lugo, Španělsko
Jazyky
Španělština, Galicijský
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
1 - 2 rok
Tempo
Plný úvazek, Poloviční úvazek
Školné
EUR 1 160 / per year
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Úvod
Magisterský titul v oboru inovace ve výživě, bezpečnosti potravin a technologie na univerzitě v Santiagu de Compostela je oficiálním titulem s délkou trvání 90 kreditů, odpovídající oblasti vědy, který nabízí studentům kvalitní školení specializované povahy v oblasti výživy, Technologie a bezpečnost potravin, která umožňuje sociální reakci na požadavky Evropské unie ve vztahu ke zlepšení výživy a ochraně zdraví spotřebitelů a bezpečnosti potravin.
Profesoři zapojení do magisterské iniciativy, patřící do různých oblastí znalostí, poskytují rozsáhlé školení o různých aspektech souvisejících s potravinami, výživou a potravinovým řetězcem, což umožní multidisciplinární školení zaměřené na podporu specializace, její začlenění do společností v potravinářský sektor, jakož i jakákoli oficiální kontrolní struktura veřejné správy a různých organizací zapojených do potravinového řetězce. Kromě vlastního pedagogického sboru USC se účastní odborného magisterského programu Marine Research Institute (CSIC) a Galician Society of Endocrinology, Nutrition and Metabolism.
Tento magisterský program si klade za cíl vychovat absolventy s vědeckou orientací a vynikající akademickou přípravou, kvalifikované jako vysoce kvalitní učitelé a výzkumní pracovníci v rámci výživy, technologie a bezpečnosti potravin v jejím nejširším slova smyslu a kteří mohou pokračovat v doktorském studiu, rozvíjet svůj vlastní průmysl nebo spolupracovat na inovacích a vývoji v oblastech souvisejících s potravinami a/nebo potravinářskými podniky.
Na druhé straně si tento titul klade za cíl přiblížit studentům svět práce prováděním předprofesních praxí v zemědělsko-potravinářských společnostech. V tomto smyslu je zapojení obchodní struktury velmi důležité, protože se počítá se spoluprací mnoha společností v tomto odvětví, jakož i všech společností spojených s Food Cluster of Galicia.
Dosažená úroveň vzdělání v magisterském studiu může také sloužit jako základ pro zahájení studia vedoucího k doktorátu, který je zárodkem nových generací výzkumných pracovníků ve veřejných i soukromých výzkumných institucích, odděleních výzkumu a vývoje ve firmách, laboratořích, úředních kontrolních středisek a případně budoucích vysokoškolských profesorů v oboru Výživa, bromatologie, technologie potravin a hygiena.
Cíle
Ti studenti, kteří navíc prokáží systematické porozumění a zvládnutí příslušných výzkumných metodologií v oblasti Technologie a bezpečnost potravin nejnovější generace, kteří prokáží schopnost koncipovat, navrhovat a realizovat kvalitní původní výzkum přispívající k rozvoji znalostí v této oblasti oboru, budou moci dosáhnout na titul doktor.
Výsledek programu
Základní zkušenosti
- Mít a rozumět znalostem, které poskytují základ nebo příležitost být originální při vývoji a/nebo aplikaci myšlenek, často v kontextu výzkumu
- aby studenti věděli, jak aplikovat získané znalosti a jejich schopnost řešit problémy v novém nebo neznámém prostředí v širších (nebo multidisciplinárních) kontextech souvisejících s jejich oblastí studia
- Studenti jsou schopni integrovat znalosti a čelit složitosti formulování úsudků na základě informací, které jsou neúplné nebo omezené a zahrnují úvahy o sociální a etické odpovědnosti spojené s aplikací jejich znalostí a úsudků.
- Aby studenti věděli, jak sdělit své závěry a znalosti a konečné důvody, které je podporují, specializovanému i nespecializovanému publiku jasným a jednoznačným způsobem
- Že studenti mají učební dovednosti, které jim umožňují pokračovat ve studiu způsobem, který bude muset být z velké části samostatný nebo autonomní.
Galerie
Kariérní možnosti
Profesionální odchody
Profesoři zapojení do magisterské iniciativy, patřící do různých oblastí znalostí, poskytují rozsáhlé školení o různých aspektech souvisejících s potravinami, výživou a potravinovým řetězcem, což umožní multidisciplinární školení zaměřené na podporu specializace, její začlenění do společností v potravinářský sektor, jakož i jakákoli oficiální kontrolní struktura veřejné správy a různých organizací zapojených do potravinového řetězce.
Je určen k přípravě absolventů s vědeckým zaměřením a vynikající akademickou přípravou, kvalifikovanými být kvalitními učiteli a výzkumnými pracovníky v rámci Výživy, technologie a bezpečnosti potravin v nejširším slova smyslu a kteří mohou pokračovat v doktorském studiu, rozvíjet své vlastní průmysl nebo spolupracují na inovacích a vývoji v oblastech souvisejících s potravinami a/nebo potravinářskými společnostmi.
Dosažená úroveň magisterského studia může sloužit i jako základ pro zahájení studia vedoucího k doktorskému studiu. Doktorát je zárodkem nových generací výzkumných pracovníků ve veřejných i soukromých výzkumných orgánech, odděleních IDI ve firmách, laboratořích, úředních kontrolních střediscích a případně budoucích univerzitních profesorů v oboru Výživa, bromatologie a technologie potravin a hygiena.