Keystone logo

MSc Programy v Technologie potravin 2024

Filtry

Filtry

  • MSc
  • Zdravotní péče
Studijní obory
    Biologie (0)Energetika (0)Environmentální vědy (0)Filozofie (0)Jazyky (0)Zdravotní péče (0)Pedagogika (0)Právo (0)Přírodní vědy (0)Společenské vědy (0)
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

Žádné programy nesplňují kritéria vyhledávání. Upřesněte prosím své filtry.

Clear filters

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

MSc Programy v Technologie potravin

Master of Science stupňů jsou postgraduální studijní programy poskytují studentům se zaměřením na vědeckou studii o dané téma. Program obvykle trvá jeden až tři roky dokončit poté, co si vydělávat Bachelor of Science.

Co je MSc v oboru Food Science? Cílem programu je vybavit studenty základní pochopení fyzikálních, chemických, behaviorální a biologické vědy za uchování, zpracování, vyhodnocení, využití a kontrolu potravin pro veřejnou spotřebu. Předměty se mohou lišit mezi vysokými školami, ale většina Třídy jádra zahrnují zpracování potravin, chemických a fyzikálních změn v potravinách, průmyslové mikrobiologii, potravinářské chemie a biochemie, jídlo smyslové vědu a funkční aktivity a interakce.

Výhody pro studenty vydělávat Master of Science zahrnují lepší přístup k příležitostem v průmyslu studia, Rozšířený komunikační dovednosti, zvýšení pracovních povinností a plat, a schopnosti dlouhodobých sítí s absolventy a vrstevníky.

Náklady na vydělávat Master of Science se liší v závislosti na umístění školy a délce programu. Studenti jsou vedeni ke kontrole s jednotlivými vysokými školami ke stanovení zápisné a nákladové očekávání.
Absolventi programu mohou nalézt širokou škálu kariéry v potravinářském průmyslu v oblastech, jako je výzkum a vývoj, kontrola kvality, prodeje a marketingu, výroby, akademické obce, nebo mezinárodní vlády. Možné kariérní příležitosti patří biochemik pro bezpečnost potravin inspektorovi, úředník úřadu veřejného zdraví, jídlo vědce, vedoucího jakosti, zabezpečování potravin, toxikolog, jídlo vědec, vědecký výzkumník, vývojář technologie, přírodní produkty výzkumník a vedoucího provozu.Někteří absolventi Věda jídla zvolit další své vzdělání a absolvovat lékařskou, právo nebo zubní školu.

Mnoho pohodlné a flexibilní mezinárodních příležitostí k Master of Science programů na akademické půdě a on-line. Většina univerzit nabízí plný a částečný úvazek třídy ve vzdělávacích modulů na dálku přizpůsobit zaneprázdněné profesionály. Chcete-li začít hledat pod váš program a při styku přímo připuštění kanceláři školy podle svého výběru vyplněním formuláře olova.