71 Vysokoškolský titul Programy v Spojené království for 2024

Vysokoškolský titul Programy v Spojené království for 2024Filter
    • Online United Kingdom

    Poloviční úvazek

    16 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Prostřednictvím tohoto 100% online a na částečný úvazek PG Dip Public Health se naučíte, jak zlepšit veřejné zdraví ve vaší oblasti i na mezinárodní úrovni. Získáte řadu užitečných dovedností, které lze použít k podpoře skutečné změny v komunitách nebo kontextu vaší praxe. Na tomto online PG Dipu budete studovat klíčová témata včetně podpory zdraví, zásad a metod epidemiologie a aplikace technik pro hodnocení potřeb zdravotního stavu populace a zároveň rozvíjet základní osobní a profesní dovednosti relevantní pro pracovníky veřejného zdravotnictví. Na konci kurzu budete moci pokračovat ve studiu a postoupit do celého magisterského programu.

    • Online

    Plný úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Arden je jednou z mála univerzit ve Velké Británii, která nabízí kurzy vedení DipHE zaměřené na zdraví a péči. Po absolvování tohoto kurzu budete mít lepší příležitosti žádat o financování pracoviště než na standardním bakalářském stupni. Tento kurz byl vyvinut v souladu s neustále se měnícími potřebami zdravotní a sociální péče se zaměřením na rostoucí dovednosti vyžadované od dnešních odborníků a manažerů.

    • Online United Kingdom

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    18 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Tato kvalifikace připravuje registrované zdravotnické odborníky na role rozšířené klinické praxe. Rozvinete své znalosti a kritické porozumění rozšířené klinické praxi, vedení, výzkumu a vzdělávání a dovednosti, které vám umožní jednat s vysokou úrovní autonomie. Zdokonalíte své dovednosti v holistickém a systematickém hodnocení, komplexním rozhodování a poskytování vysoce kvalitních intervencí založených na důkazech pro pacienty, klienty a jejich rodiny. Diplom také obsahuje modul předepisování nelékařských oborů, který vám po úspěšném absolvování umožní v rámci své praxe získat regulační uznání jako předepisující nelékařský lékař.

    • Online

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    24 týdnů

    Dálkové studium

    Angličtina

    • Sharjah, Spojené arabské emiráty
    • Lagos, Nigérie
    • + 14 more

    Poloviční úvazek

    10 týdnů

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    Tato kvalifikace PG pomáhá odborníkům, kteří již pracují ve zdravotnictví, nebo usilují o kariéru ve zdravotnictví. Tento kurz je nejvhodnější pro zdravotnické pracovníky, administrátory nemocnic, manažery, supervizory, lékaře, lékaře, zdravotní sestry, zdravotníky a podpůrné pracovníky v nemocnicích, klinikách a lékárnách, aby získali principy efektivního managementu zdravotní péče, který je nezbytný pro přední nemocnice a zdravotní péči společnosti. Kurz má výraznou přitažlivost kvůli rostoucí poptávce po vyškolených odbornících v rostoucím zdravotnickém průmyslu v regionu, do kterého se stěhuje mnoho mezinárodních společností. Kurzy mají za cíl poskytnout zdravotnickým pracovníkům znalosti a dovednosti potřebné k tomu, aby byli účinným manažerem ve zdravotnictví, vybavit účastníky pochopením vnějšího kontextu, ve kterém fungují zdravotnické organizace, způsobu jejich řízení a analytických technik, které lze použít na rozhodovací procesy ve zdravotnictví. PG Diploma in Healthcare Management and Leadership je certifikován společností CIQ, UK PG Diploma in Healthcare Management & Leadership.

    • Guildford, Spojené království

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    PGDip Physician Associate Studies vám poskytne dovednosti, které potřebujete k posouzení, diagnostice a zvládání různých zdravotních problémů jako sebejistý a sebevědomý zdravotník. Budete-li trávit čas se zkušeným starším lékařem, ať už pracujete pod dohledem nebo po boku svého mentora, budete pomáhat pacientům, kteří mají mnoho různých stavů.

    • Online

    Poloviční úvazek

    1 rok

    Dálkové studium

    Angličtina

    Program Anatomické vědy je jedinečnou příležitostí pro studenty, kteří chtějí prozkoumat aspekty lidské anatomie prostřednictvím flexibility online vzdělávacího programu. Jedná se o postgraduální kvalifikaci pro lékařství, biomedicínský, a spojenecké zdravotnické pracovníky a osoby v holistické praxi se zájmem o anatomii člověka. Program čerpá z vysoce uznávaných pedagogických a výzkumných pracovníků univerzity. Náš program v anatomických vědách je dodáván zcela online a v důsledku toho se spoléhá na používání IT.

    • London, Spojené království

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Studium naší HND in Health Care Practice (Integrated Health and Social Care) vám pomůže získat postupy potřebné k tomu, abyste měli pozitivní dopad na životy zranitelných jedinců.

    • Online United Kingdom

    Plný úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Arden je jednou z mála univerzit ve Velké Británii, která nabízí kurzy vedení DiPhE zaměřené na zdraví a péči. Po absolvování kurzu DiPhE Health and Care Management úrovně 5 budete mít lepší příležitosti požádat o financování na pracovišti než na standardním bakalářském titulu.

    • UK Online, Spojené království

    Plný úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Rozmanitá osnov vám umožní rozhodnout se pro širokou škálu znalostí, nebo se soustředit na specializované oblasti.

    • UK Online, Spojené království

    Poloviční úvazek

    447 hodin

    Dálkové studium

    Angličtina

    Tento celostátně uznávané, QCF uvedena diplom v oboru zdravotnictví a sociální péče studijním oborem je navržen tak, aby být studovány samostatně nebo jako navazovat na úrovni 2 a jeho cílem je rozvíjet znalosti a porozumění o řadě témat zásadních pro práci v oblasti zdravotní a sociální péče.

    • London, Spojené království

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Pokud jste nedávno ukončily školní docházku, který chce, aby se specializují na zdravotní a sociální péče a to buď v oblasti vysokoškolského vzdělávání nebo v práci, tento kurz by mohl být pro vás.

    • Online

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    6 hodin

    Dálkové studium

    Angličtina

    Zjistěte více o anatomii a fyziologii kardiovaskulárního, respiračního, trávicího a nervového systému.

    • Marylebone, Spojené království

    Angličtina

    Fáze 1: Osvědčení v hypnoterapii založené na důkazech. Sedmidenní intenzivní tréninkový kurz zaměřený na základní posouzení hypnoterapie, hypnotickou indukci, využití sugesce, terapeutický vztah v hypnóze a výuku sebehypnózy klientů. Kurz je založen na tzv. „Kognitivně-behaviorálním modelu hypnózy“ (spíše než na „transovém“ modelu) - což znamená, že je velmi kompatibilní s integrací do kognitivně behaviorální terapie a přístupů založených na všímavosti.

    • Chiswick, Spojené království

    Angličtina

    Tento dvouletý kurz na úrovni s volitelným klinickým připojením ke 3. ročníku a Tuina Training je praktický odborný výcvikový kurz, který studentům umožňuje dosáhnout vysokých standardů kompetencí, bezpečnosti a důvěry jako praktikující tradiční čínské medicíny.