145 Bakalář Programy v Spojené státy americké for 2024

Bakalář Programy v Spojené státy americké for 2024Filter
    • Utica, Spojené státy americké

    Poloviční úvazek

    3 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Program online RN to BS in Nursing (RN na BSN) připravuje licencované registrované zdravotní sestry (RN) pro vylepšenou kariéru v dnešním náročném zdravotním prostředí. Absolventi tohoto akreditovaného programu CCNE přebírají role, které vyžadují vynikající kritické myšlení, rozhodování, komunikaci a vedení. Objevte náš inovační on-line program bez pobytů - kvalitní ošetřovatelské vzdělání, které můžete dokončit rychle a online!

    • Online USA

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    4 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Posuňte se v kariéře EMS nebo se přesuňte do ošetřovatelství, prodeje, rozvoje lékařských zdrojů nebo řízení zdravotní péče s online bakalářským bakalářem v oblasti administrace záchranných lékařských služeb v souladu s FESHE EOU. Vyberte BA nebo BS; pokračovat v bakalářském studiu aplikovaných věd, pokud vstoupíte do programu s přidruženým titulem.

    • Hesston, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Trávit čas v ošetřovatelské laboratoři a pomáhat začínajícím studentům ošetřovatelství při rozvíjení jejich klinických dovedností prostřednictvím demonstrací, pozorování a dohledu. Zahrnuje více času na začátku podzimního a jarního semestru, ale podle rozhodnutí vysokoškolských instruktorů ošetřovatelství by bylo užitečné během školního semestru. Určitá flexibilita v plánování je možná. Musí to být registrovaná zdravotní sestra.

    • Evansville, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Americký systém zdravotní péče se rychle mění a vy můžete zůstat před křivkou dokončením bakalářského studia ve zdravotnictví na USI. Očekává se, že zaměstnanost ve zdravotnictví bude růst rychleji než průměr pro všechna povolání, neboť průmysl se stále rozšiřuje a diverzifikuje.

    • Harrisonburg, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    • Lewiston, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Titul Bachelor of Arts/Science in Radiographic Science je čtyřletý studijní program. První rok předprofesionálních kurzů zahrnuje základní všeobecné vzdělávání a podpůrné kurzy. Odborné kurzy zahrnují studium a praxi v klinické aplikaci radiografických postupů pro účely zobrazení všech částí lidského těla pro lékařskou diagnostiku. Praxe bude v komunitních nemocnicích a klinikách. Po dokončení stupně Associate of Science in Radiographic Science a složení certifikační zkoušky spravované Americkým registrem radiologických technologií (ARRT) absolventi dokončí dalších 22 kreditů horní divize, aby získali titul BS v oboru radiografické vědy.

    • Dubuque, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    5 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Studenti Loras College mohou začít svou akademickou cestu v rámci ošetřovatelského programu 3+2. Studenti Lorasu, kteří se zajímají o zdravotnictví, budou mít nyní možnost pokračovat v oboru ošetřovatelství a zároveň dokončit bakalářský titul v Lorasu. Po úspěšném absolvování programu získají studenti bakalářský nebo bakalářský titul z Loras College a titul ošetřovatelky z NICC.

    • Greenville, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    9 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Program Physician Assistant na adrese Thiel College nabízí dvě různé cesty k získání titulu Master of Science ve studiu lékařského asistenta: Pathway 1 – Vysoce motivovaní studenti středních škol se mohou zapsat do našeho zrychleného pětiletého programu. Studenti získají tradiční čtyřletý bakalářský titul v oboru Zdravotní systémy a pokračují v Thiel pátým rokem, aby dokončili magisterský studijní program. Další informace týkající se bakalářského titulu naleznete v hlavním oboru zdravotnictví. Pathway 2 – Studenti, kteří již ukončili bakalářský titul nebo titul bakaláře přírodních věd a chtějí získat titul Master of Science ve studiu asistenta lékaře od Thiel College , by měli prozkoumat náš 27měsíční post-bakalářský program.

    • Hanover, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    • Campbellsville, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Online program RN to BSN z Campbellsville University, který je jedním z 50 nejlepších programů RN-BSN od Best College Reviews, je akreditován Akreditační komisí pro vzdělávání v ošetřovatelství (ACEN) a poskytuje pokročilé rozhodovací schopnosti a lékařské znalosti.

    • Carson, Spojené státy americké

    Na kampusu

    Angličtina

    • Kent, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    • Grand Rapids, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Program Athletic Training (ATP) je akreditován Komisí pro akreditaci atletického vzdělávání (CAATE).

    • Mount Olive, Spojené státy americké

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    Dálkové studium

    Angličtina

    Koncipován jako pohodlné a cenově dostupné řešení pro aktivní a nezatížených licencovaných registrovaných zdravotních sester, můžete získat bakalářský of Science v oboru ošetřovatelství v prostředí, které oceňuje zkušenosti RN a vychází vstříc hektické harmonogram rušné dospělého člověka.

    • Charleston, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Department of Health & tělesné výchovy poskytuje náročný program, který bude poskytovat studentům akademických znalostí a technických dovedností, které je připraví pro různé profesní dráhy v rychle rostoucí oblasti zdraví, fitness, wellness a lidské výkonnosti.