HEALTHCARESTUDIES.CZ

Hledejte zde bakalářské studium na špičkových školách a univerzitách!

Starý mládenec je čtyřletý stupeň, která umožňuje studentům zvolit jejich koncentraci a obor. Mnohé školy nabízejí možnosti školní docházku na částečný úvazek, aby studenti, kteří si přejí získat bakalářský titul může tak učinit i při práci nebo péči o rodinu.

Studie veřejného zdraví připravují studenty k určení příčin zdravotních krizí v rámci populace a k rozvoji intervencí na úrovni komunity. Oblasti zájmu mohou zahrnovat duševní zdraví, stárnutí, reakci na katastrofy, chronické onemocnění, kontrolu tabáku a další.

Litevská republika je oficiální název země. To se nachází v severní části Evropy. Litva oceňuje vědy a techniky v jejich vzdělávacím systému velmi. Má základní aspekty primární, sekundární a terciární úrovní vzdělání. Litva je další vedoucí země v oblasti poskytování umění, vědy, techniky, jakož i technologických předmětů. Litva čelí několika výzvám v oblasti vysokoškolského vzdělávání v posledních letech, které vedly k vytvoření 20 vysokých škol ke zvýšení jeho dostupnosti.

Kaunas byl známý pro své kulturní dědictví a akademické hodnoty. Vzdělávací instituce ve městě, jako je Vytautas Magnus University, litevské univerzity lékařských věd a Aleksandras Stulginskis University byly posílení lidského kapitálu s kvalitním vzděláním, protože let.

Najděte nejlepší akreditované vysoké školy, obchodní školy, univerzity s bakalářským studiem v Evropě, USA, Asii, Austrálii, Velké Británii, a mnoha jiných zemí zde! Ušetřete čas!

1 Výsledky v Ochrana veřejného zdraví, Kaunas Filter

Bakalář veřejného zdraví

Lithuanian University of Health Sciences
Kampus Denní studium Kombinované 4 roky Září 2019 Litva Kaunas + 1 více

Studijní program pro bezpečnost potravin je zaměřen na přípravu odborníků věnovaných uplatňování svých dovedností a znalostí pro ochranu a zlepšení veřejného zdraví zajištěním a zvýšení bezpečnosti potravin podél výrobního řetězce potravin a snížením vystavení lidského organismu chemickými a biologickými riziky vyplývajícími z spotřeba potravy.